fbpx

Vijf nieuwe namen voor Pitfest 2025

Vijf nieuwe namen voor Pitfest 2025 met Wisdom in ChainsDe organisatie van Pitfest 2025 schakelt een versnelling hoger en geeft de affiche een stevige duw met Wiegedood, Dödsrit, Walg en Downfall of Gaia. Ook Wisdom in Chains werd onlangs aan het programma toegevoegd en zal zelfs twee shows spelen op het festival. Eentje met eigen materiaal en eentje als eerbetoon aan Blood For Blood om de 30e verjaardag van de band te vieren.

PitfestBelgische festivals zoals Sjock en Ieperfest mogen zich in de handen wrijven, want eerder werd ook bekend gemaakt dat Ignite, Misery Index, DRI, 1914, Backfire, Warbringer, Crawl, Bütcher, Schizophrenia en Grindpad afzakken naar onze Lage Landen in juli. Het festival zal komende editie een upgrade krijgen na voorbije natte festivalzomer. Zo zal de Main Stage terugkeren in een tent om beter bestand te zijn tegen weer en wind.

Pitfest 2025 vindt plaats op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 juli op de Oude Meerdijk te Emmen. Tickets voor Pitfest 2025 zijn al beschikbaar via de website waar drie dagen festival 101,78 euro kost. Een ticketje voor de camping kost dan weer 34,1 euro en wie met de camper of caravan kost moet 67,19 euro over de digitale toonbank leggen.

Vijf nieuwe namen voor Pitfest 2025
Vijf nieuwe namen voor Pitfest 2025