fbpx

Alcatraz maakt affiche Hell’s Balls 2024 compleet

Alcatraz maakt affiche Hell's Balls 2024 compleetDe metalen festivalzomer is helaas afgelopen, maar gelukkig valt er in de herfst en komende winter nog genoeg te beleven. Zo is de affiche van Hell’s Balls 2024 compleet met de komst van Cro-Mags, Carpathian Forest en Heideroosjes die de plaats innemen van Sick of It All en Crowbar. Eerder werden nog Agnostic Front, Graveyard, Stab en Murphy’s Law toegevoegd aan de affiche.

De organisatie van Alcatraz had al bekend gemaakt dat Triptykon, Dark Tranquillity, Sodom, Baroness, Primordial en veel meer afzakken naar het festival.

Alcatraz 2025 onthult data en nu al eerste namenOok de eerste namen voor Alcatraz in de zomer van 2025 staan al op het programma. Daar zat meteen een stevige klepper bij met Machine Head en nog meer staalharde namen met Dimmu Borgir, Emperor, Ministry, Michael Schenker, Static X, Obituary, Prong, The Black Dahlia Murder, Fit For A King, Thrown, Crystal Lake, Dope, Suffocation en Phil Campbell met The Bastard Sons die 50 jaar Motörhead vieren.

Hell’s Balls 2024 vindt plaats in de Xpo van Kortrijk op zaterdag 9 en zondag 10 november. Tickets voor Hell’s Balls 2024 zijn beschikbaar via de website. De Early bird combitickets aan 99 euro zijn al de deur uit, maar je kan nog steeds reguliere combitickets aankopen aan 110 euro. Dagtickets gaan aan 69 euro over de digitale toonbank en er zijn ook Food & Drink coins te koop aan 32 euro per 10 stuks.

Alcatraz maakt affiche Hell's Balls zaterdag 9 november 2024 compleet
Alcatraz maakt affiche Hell’s Balls zaterdag 9 november 2024 compleet
Alcatraz maakt affiche Hell's Balls zondag 10 november 2024 compleet
Alcatraz maakt affiche Hell’s Balls zondag 10 november 2024 compleet