fbpx

Rock Beats Cancer 2024 presenteert affiche en timetable

Rock Beats Cancer 2024 presenteert affiche en timetableDe festivalzomer afsluiten doen we dit jaar weer op Rock Beats Cancer 2024. Het festival is een eerbetoon aan Arne, die op 23-jarige leeftijd veel te vroeg is heengegaan. De organisatie ondersteunt met de winst van het festival het onderzoek naar hersentumoren en de behandeling ervan in nauwe samenwerking met UZ Gent. Als al dat moois nog niet voldoende is om af te zakken naar Rock Beats Cancer, dan kunnen de onderstaande namen en timetable misschien wel overtuigen.

Rock Beats Cancer 2024 presenteert affiche en timetable met Omdat het Kan Soundsystem ft Average RobZo start het festival op vrijdagavond met een openingsfeest waar Omdat Het Kan & Average Rob, Samoerai, Ricky Bekstok, Medaase en Simon Loncke achter de draaitafels zullen staan. Een dag later bestijgen Daan, Dirk, Jean Valery, Simon Loncke en meer de podiumplanken in De Tente. In de namiddag warmen eerst Radio Topkaas en enkele lokale talenten De Pleine op.

Rock Beats Cancer 2024 vindt plaats in Sint-Pieter te Ledegem op vrijdag 20 en zaterdag 21 september. Tickets voor Rock Beats Cancer 2024 zijn beschikbaar via de website waar een combiticket 42,80 euro kost. Dagtickets gaan over de digitale toonbank aan 16,80 euro voor vrijdag of 32,80 euro voor zaterdag. Wie voor het goede doel een drankje te veel op heeft, kan na registratie terecht op de gratis camping.

Rock Beats Cancer 2024 presenteert affiche en timetable
Rock Beats Cancer 2024 presenteert affiche en timetable