fbpx

Hurricane & SouthSide lossen eerste lading namen voor 2025

Hurricane & SouthSide lossen eerste lading namen voor 2025 met Green DayDe Duitse festivals zijn er vroeg bij dit jaar. Nadat eerder Rock am Ring en Rock Im Park de eerste namen op de affiche had gekleefd, is het nu de beurt aan Hurricane & SouthSide. De organisatie van beide festivals heeft de eerste namen voor de editie van 2025 gelost en daar zit meteen een headliner bij met Green Day. Ook Electric Callboy, Biffy Clyro, Yellowcard, Wet Leg, Amyl & The Sniffers tekenen present voor een festivalweekend in Duitsland.

Hurricane & SouthSide lossen eerste lading namen voor 2025 met Electric Callboy Hypa HypaHet dubbelfestival deelt jaarlijks namen met Rock Werchter, dat amper 2 weken later plaatsvindt. De kans dat we deze bands terugzien in Werchter is een pak groter geworden. Naast Electric Callboy komen er nog lokale kleppers met AnnenMayKantereit, SDP, Alligatoah, Von Wegen Lisbeth, Nina Chuba, 01099, Berq, Blond en Ikkimel, maar die zien we dan weer niet afzakken naar ons land.

Hurricane en Southside 2025 vinden plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juni in het Duitse Scheeßel en Neuhausen ob Eck. De ticketverkoop voor Hurricane of Southside kan je terugvinden op de websites. Zo kan je al een weekend festivalpass aankopen vanaf 239 euro.

SouthSide lost eerste lading namen voor 2025
SouthSide lost eerste lading namen voor 2025
Hurricane lost eerste lading namen voor 2025
Hurricane lost eerste lading namen voor 2025