fbpx

Repmond Rock 2024 stelt affiche voor

Repmond Rock 2024 stelt affiche voor met Bizkit ParkHet wisselvallig weer maakt plaats voor een nazomers zonnetje en dan kan Repmond Rock 2024 op gang schieten. Vrijdag start het festival met een gratis zomerbar op beats van Klaas Faes, Louxbilly, Laszlo Biro, Bobby Ewing en Radio Botanique. Zaterdag opent de Main Stage voor Thrive In Chaos, Wahwahsda, Admiral Freebee, Bizkit Park, Stijn Van De Voorde & Thibault Christiaensen, Faisal, Michael Schack en De Boiteurs.

De Zweetkeet wordt zaterdag de plek waar nieuw talent hun DJ-skills ten gehore brengen. Stien, Friendzone, Spiessens, Clueless, Hunter en Juwlz zullen plaatsnemen achter de draaitafels.

Repmond Rock 2024 vindt plaats op Mercatorland te Rupelmonde nabij Kruibeke op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Tickets voor Repmond Rock 2024 zijn beschikbaar via de website. Ingang op vrijdag is gratis, maar voor wie het iets meer mag zijn kan een VIP-ticket aankopen aan 104,43 euro. Een ticket voor zaterdag heb je al voor 23,60 euro en je kan ook al drankvouchers bestellen.

Repmond Rock 2024 stelt affiche voor
Repmond Rock 2024 stelt affiche voor