fbpx

Jospop presenteert Peloes 2024

Jospop presenteert Peloes 2024Enkele jaren geleden moesten we helaas afscheid nemen van Jospop, maar de organisatie bleef overeind en heeft weer een gezellig festival op de kalender geplaatst. Peloes by Jospop 2024 staat in de steigers en heeft nu het programma met zeer veel oog voor lokaal talent bekend gemaakt. Donderdagavond starten de festiviteiten met een gratis afterwork en beerpong toernooi.

Vrijdag gaat het festival volledig los met A-Beast, Double You, Lefwerk, LeBlanc, Medaase, Tola OG, Strobot en Prinzer. En dag later staan Twie Pekes, Loubass, Jeriko, Jerk Beefy, The Gerry Springer Show, Bram & Lennert, Pajots Kollektief en Retrun op de Schepdaalse podiumplanken

Peloes by Jospop 2024 vindt dit weekend plaats van donderdag 8 tot zaterdag 10 augustus aan de Caerenbergveld op de terreinen van FC Schepdaal. Tickets voor Peloes by Jospop 2024 waren beschikbaar via de website aan amper 10 euro per combiticket. Er zijn ook dagtickets voor vrijdag en zaterdag aan de kassa verkrijgbaar aan amper 5 euro.

Jospop presenteert Peloes 2024 op vrijdag 9 augustus
Jospop presenteert Peloes 2024 op vrijdag 9 augustus
Jospop presenteert Peloes 2024 op zaterdag 10 augustus
Jospop presenteert Peloes 2024 op zaterdag 10 augustus